Demi

10 x parhaat festarityylit Coachellasta

10 x parhaat festarityylit Coachellasta
Täydellinen festarityyli syntyy hulluttelevista asusteista, keveistä kesähepenistä ja käsipuolessa nauravista kavereista. Kendall ja Kylie Jenner sekä Vanessa Hudgens näyttävät mallia.
Julkaistu: 21.4.2016

Malli Alessandra Ambrosio (keskellä) tietää, että mätsäävät kaverit ovat festareiden paras asuste.

1. Crochet

Coachellassa kävi selväksi, että crochet eli virkatut vaatteet peittoavat tänä kesänä pitsihepenet. Helteellä vilpoisan mekon tai topin alle riittää nätit bikinit ja alaosaan sopivat rouheammat farkkusortsit ja mokkanilkkurit. Tämä festarilook on ikivihreä, joten aarteita kannattaa etsiä äidin vaatekaapista tai kirppareilta.

Kendall Jenner ja Chiara Ferragni crochet-mekoissaan.

2. Glitter

Sekä meikki että kampaus saavat säihkyä! Kasvoille liimattavat glitterit ovat helppo, katseet kiinnittävä asuste. Etenkin kulmakarvojen päällä koristekivet kehystävät kasvoja kauniisti, näyttävät Gigi Hadid ja Alessandra Ambrosio. Vuoden 2016 meikkitrendeistä voit poimia festareille myös vinkit täydellisten sumusilmien tekemiseen ja pilkullisiin kynsiin.

Glitteriä tupsutellaan nyt myös hiusten tyveen. Kimalle säihkyy auringossa ja tuo ensiapusa orastavaan juurikasvun. Kendall Jenner kokeili bilehiletyyliä kesän hittikampauksen, kahden nutturan, kanssa. Täällä ohje glitter-nutturakampaukseen ja kolmeen muuhun ihanaan hiuslookiin.

3. Denimöverit

Jos farkkusortsit kyllästyttää, kiskaise ylle haalari tai tupladenim-setti. (Psst! Muista, että vaikka haalari näyttää rennolta, se voi vaatia pitkiä hermoja bajamajassa.)

Olivia Holt, Kiernan Shipka ja Freida Pinto luottavat klassikkoon.

4. Läpinäkyvää

Kalifornian auringon alla järjestettävässä Coachellassa festarinkävijöitä hemmotellaan lämmöllä. Läpinäkyvät tai -kuultavat vaatteet ovat kiinnostavia, kunhan asu on pohjustettu tyylikkäillä alusvaatteilla. Jos ensi kesänä meteorologit povaavat festareiden ajaksi perinteistä suomalaista kesäkeliä, voit kokeilla myös jotain näistä viidestä täydellisestä kevätasusta.

Jamie Chung ja Kiernan Shipka henkäyksenohuissa mekoissaan.

5. Lierit ja liehut

Hippihuitulat, maanläheiset sävyt ja kuoseilla kuorrutetut viitat toimivat festareilla poikkeuksetta. Lierihattu viimeistelee boheemin huolettoman kesäasun ja suojaa auringonpistokselta.

6. Yksisarvishiukset

Festareita varten maantienvärinen pehko saa väistyä yksisarvishiusten tieltä. Pastellisilla suoraväreillä voi irrotella sävyttämällä hiukset kaikkiin sateenkaaren värisiksi tai "vain" yhteen sävyyn. Solmi ponipää ranskanleteille ja kas! Kesän paras hiuspäivä on taattu.

Bella Thorne (toinen vasemmalta) ja isosisko Dina violeteissa peruukeissaan. Kylie Jenner (oikealla) testasi Coachellaan ihanaa liukyvärjäystä. 

7. Kavereilla kanssa

Coachellassa tiedetään, miten esitellä koko squadin tyylitajua: Ennen festareita on todennköisesti pidetty pieni asupalaveri, jotta jokaisen look mätsään valittuun tyyliheimoon. Paikan päällä napataan kaveri kainaloon ja poseerataan identtisesti.

Miten teidän squadinne poseeraisi festareiden tyylipoliiseille?

8. Kuosihulluttelu

Festareilla saa näyttää vähän siltä, että päälle olisi valittu kaapista ensimmäisenä käteen osuneet vaatteet. Unohda tyylisäännöt - kukat, kiekurat ja eläinkuosit sopivat samaan asuun!

Vanessa Hudgensin ja Stella-siskon tyylinäytteet.

 

9. Narusandaalit

Äiti saattaa suositella festareiden mutamaastoon kumppareita, mutta onhan narusandaaleissa paljon kepeämpi tampata.

Kendall Jennerin yllä vilahti Coachellassa kenties kaikki kauden trendit, myös narusandaalit.

 

10. Choker

Choker-kaulakorut ovat ajankohtaisia edelleen ensi kesänä, mutta trendikkäimmät versiot ovat nyt kankaisia ja leveämpiä. Helpoin versio syntyy kietomalla kaulaan kangaskaupassa myytävää satiininauhaa.

Kommentoi »