Demi

10 uutta tapaa yhdistää bomber-takki tyylikkäästi

10 uutta tapaa yhdistää bomber-takki tyylikkäästi
Farkut, tennarit ja t-paita näyttävät aina kivalta, mutta bomber-takin voi yhdistää lukemattomilla muillakin tavoilla. Ideoi uudenlainen asu katutyylikuvien innoittamana!
Julkaistu: 14.9.2016

1. Toppaa ja röyhelöä

Denimiä muistuttava topattu bomber-takki on varteenotettava ehdokas talven suosikkilämmikkeeksi. Viininpunaisen röyhelöhameen ja printtihupparin yhdistelmä on ihastuttavan kekseliäs.

2. Rentoja kerroksia

Kerrospukeutuminen on nerokasta! Kun asteet painuvat lähelle nollaa, pue lempitakkisi alle poolo, jonka päälle sujautat pitkähihaisen neulemekon. Alaspäin levenevät housut ovat rento jatke väljille yläosille.

3. Pitkä helma ja näyttävät nilkkurit

Pitkä bomber on suosikkitakin päivitetty versio, joka sopii erinomaisesti Suomen syystalveen. Naiselliseen takkimalliin käyvät vajaamittaiset farkut, jotka jättävät esiin ajankohtaiset valkoiset nilkkurit.

4. Hohdetta ja haalarit

Haluatko kuulla sisäpiirin vinkin? Haalarit ovat talven ja ensi kevään supertrendi. Mikä olisikaan luontevampi tapa koejaa muotivaatetta kuin kiskaista päälle tuttu ja turvallinen bomber. Etenkin metallipintainen takki näyttää raikkaalta denimhaalarin kanssa.

5. Kunnolla kukkakuosia

Kaiva kukkamekko kesävaatteiden joukosta, koska sen aika ei ole vielä ohi! Syksyllä tummanpuhuvaa kukkakuosia löytää helposti ketjuliikkeiden valikoimasta. Bomberin kanssa puettuna kukkamekko on yhdistelmä sporttisuutta ja tyttömäisyyttä.

6. Valkoista villaa

Kokovalkoinen asu on raikas kuin minttupastilli. Luo tyyliin kiinnostavuutta neuleövereillä, jotka pehmentävät bomberin kiiltävää nailonpintaa. Pue villapaita, rennot villahousut ja jättikauluri ja sujauta jalkaan puhtaat tennarit. 

7. Kiinnostavia yksityiskohtia

Farkku ja valkoinen eivät ole uusi parivaljakko bomber-takille. Uutuuden juju piileekin yksityiskohdissa: valitse ylisuuri valkoinen kauluspaita, jonka yhdistät revittyihin tai kulutettuihin boyfriend- tai mutsifarkkuihin. Viimeistele asu solmimalla kaulaan pieni huivi, joka on asusterintamalla trendien etulinjassa.

8. Vaniljaa ja kinuskia

Syksyn catwalkien yksi ykkösväri oli hiekkainen beige. Pehmeän naisellinen kokonaisuus syntyy, kun puet maastonvihreän takin kanssa maksimekon tai pitkän neulehameen ja samansävyisen paidan. Luo asuun katseenkiinnittävä yksityiskohta kinuskinruskealla nahkavyöllä. Maiharityyliset saapikkaat sopivat tähän tyyliin täydellisesti.

9. Sisätakki nahkahousujen kanssa

Jos intiaanikesä jatkuu, pelkällä bomber-takilla tarkenee vielä hetken. Kun sää lopulta viilenee, pidä ohutta bomber-takkiasi sisätakkina, ja käytä ulkotakkina villakangastakkia. Satiinisen bomberin luottoystäviä ovat nahkasortsit tai -hame ja paksut sukkahousut.

10. Puuteripommi

Onko bomberisi suloisen vaaleanpunainen? Ihanaa, voit kokeilla puuterista kokoasua! Muhkea, ylipitkillä hihoilla varustettu poolo, suorat housut ja vaniljaiset mokkanilkkurit ovat lookisi avainelementit.

Lue myös

Kommentoi »