Demi

10 kaunista kesäasua, joissa tarkenee joka säällä

10 kaunista kesäasua, joissa tarkenee joka säällä
Hei, 10 astetta ei kyllä riitä kesäkuussa! Mutta ei hätää, onneksi trendit ovat Suomen sään puolella. Näissä asuissa lomailet tyylillä – ja lämpimästi.
Julkaistu: 31.5.2017

Kokeile kukkamekon sijaan kokovartalokukkaa. Satiininen tai silkkinen kukkapuku taikoo värit harmaaseen sadepäivään.

1. Röyhelöt ja vyötärö esiin

Puuhkeat ja pöyhkeät röyhelöt ovat kaikkialla tänä kesänä. Valitse trendikkään vaaleanpunainen pusero ja yhdistä se paper bag -mallisiin housuihin, joiden vyötärö nousee korkealle ja kiristetään nauhalla tai vyöllä. Korot ja pikkulaukku virittävät arkeenkin kelpaavan asun juhlatunnelmaan.

2. Ruotsin-lipussa eli keltaista ja denimiä

Vaaleanpunaisen lisäksi viiletämme tänä kesänä keltaisessa. Se sopii täydellisesti yhteen denimin kanssa, joten pue vaan lempparifarkkutakkisi mekon päälle.

3. Väljää, värejä ja pikkuhuivi 

Leikittele leikkauksilla! Jos käytät arkisin tiukkoja farkkuja ja t-paitaa, juhli väljässä kauluspaidassa ja leveälahkeisissa housuissa. Jos pidät choker-kaulakoruista, vaihda sellainen vaihteeksi pieneen huiviin.

4. Raikkaita ruutuja ja reilu trenssi

Trendikäs lomailija haistelee jo syksyn muotituulia. Tämä asu tuo terkut catwalkeilta ja kertoo, että ruudut ja sinisen sävyt ovat erityisen ajankohtaisia kesäloman loputtua. Heitä päälle (aina) ajankohtainen trenssitakki ja babouche-pistokkaat.

5. Pehmeitä pastelliunelmia

Yksinkertainen slip-mekko pääsee käyttöön monenlaisissa jtilaisuuksissa. Ohut mekko yllä saattaa vähän paleltaa, joten bikertakki ja samettiset nilkkurit lämmittävät – etenkin pastellitaivaan värisinä.

6. Runsaudenpula röyhelöissä

Röyhelöitä, röyhelöitä ja lisää... Jep, ymmärretty! Kesän ykköstrendi näyttää ihanalta puhvihihaisissa mekoissa. Jos vaatteen materiaali on kuvan tapaan pitsiä, pue alle sukkahousut.

7. Kuorruta kerroksilla

Laittaisinko housut ja paidan vai mekon? Skippaa päätöksenteko ja pue kaikki. Kerrospukeutumista voi harrastaa kesälläkin, kunhan valitsee riittävän ohuista materiaaleista tehtyjä vaatteita, ettei tarvitse myöskään hikoilla.

8. Sametin toinen mahdollisuus

Sametti oli kuluneen talven suosituimpia trendejä, ja materiaalin voittokulku jatkuu edelleen. Mätsää itsesi kukkivaan luontoon ja valitse vihreää samettia, vaikkapa puvun muodossa.

9. Helmat ja lahkeet sulassa sovussa

Äkkiseltään ajatus tuntuu hupsulta, mutta todellisuus on toinen: farkut näyttävät raikkailta ja kauniilta mekon alla! 

10. Ihan lumiukkona

Kun lumet ovat vihdoin sulaneet, voi kokovalkoiseen kietoutua maastoutumatta maisemaan. Puhtaanvalkoinen tuo juhlan tunnun toppiin ja epäsymmetrisesti lahkeista leikattuihin housuihin. Yhdistä metallisiin koruihin ja korkkareihin.  

Lue myös

Kommentoi »