Demi

10 asiaa, jotka tapahtuvat Skamin neloskaudella

10 asiaa, jotka tapahtuvat Skamin neloskaudella
Tässä toivelistamme siitä, mitä haluaisimme nähdä Skamin uudella kaudella. Ainakin uskomme, että rakkaus roihuaa ja selvitämme vihdoin Sanan mysteerit.
Julkaistu: 10.4.2017

Skamin neljäs kausi on alkanut Norjassa, vihdoin! Sormet ristiin, että uudella kaudella…

1. Ymmärrämme Sanaa paremmin.

Millaisesta perheestä Sana on? Miksi hän on niin siisti tyyppi ja älykäs keskustelija? Millaisesta parisuhteesta hän haaveilee, jos ylipäätään haaveilee? Näihin kysymyksiin saamme vastauksia – toivottavasti.

2. Noora ja William palaavat yhteen.

Kolmoskaudella Nooran ja Williamin tarinaan oli tauolla. William eleli Lontoossa, ja Noora muutti sieltä takaisin Osloon. Nooran mukaan Williamilla ei riittänyt hänelle tarpeeksi aikaa, koska tämä teki paljon töitä. Miten käy ihanan pariskunnan? Toivomme tietysti, että superparin rakkaustarina jatkuu.

3. Isakin ja Evenin rakkaus roihuaa.

Viime kausi päättyi liikuttavan onnellisesti Isakin ja Evenin osalta. Emme malta odottaa, millaisia aww-hetkiä ihana #evak tarjoilee tällä kaudella.

4. Evasta ja Penetrator-Chrisistä tulee pari.

On huhuttu, ettei Penetrator-Chrisin näyttelijää Herman Tømmeraasia nähdä neloskaudella, koska hän aloittaa armeijan. Mutta koska Eva on ollut häneen tiettävästi ihastunut jo ykköskaudella, elättelemme tietenkin toiveita parin kuumasta romanssista.

 

5. Vilde löytää rakkauden.

Vilde ansaitsisi hellän ja hyväsydämisen kumppanin. Miten olisi Magnus, jonka kanssa Vilde teki jo hieman tuttavuutta?  Viime kaudella tutustuimme tähän Jonaksen sympaattiseen kaveriin ja ymmärsimme, miten hyväsydäminen hönö hän onkaan.

6. Nauramme enemmän Chrisin jutuille.

Vilden bestis, hersyvä Chris on ollut viime kausilla hieman taka-alalla. Mutta koska hän letkauttelee legendaarisia sutkautuksia, toivomme ehdottomasti lisää Chris-nauruja!

7. Hämmennymme kämppiksistä.

Nooran, ja sittemmin Isakin, kämppikset Eskild ja Linn ovat aivan oma lukunsa. Odotamme mielenkiinnolla, mitä kuvioita ja keskusteluita kimppakämpän arki tarjoilee neloskaudella. Lisää bileitä tässä asunnossa!

8. Selvitämme seuraavat trendi-ideat.

Huulipuna ja kauluspaidat olivat kuluneen talven himotuimpia tyylijuttuja – kiitos Nooran. Tältä kaudelta toivomme tyylikästä meikki-inspiraatiota Sanalta ja koko porukalta ihania bilevaateideoita kevään ja kesän juhliin.

9. Bongaamme julkkisavustajia.

Tiesitkö, että Skamissa on nähty myös julkkiksia? Toisen kauden viimeisen jakson bileissä on mukana Marius Borg Høiby, Norjan kruununprinsessan poika. Toisen kauden terassibileissä vilahti myös poppari Astrid S. Tällä kaudella toivomme rooleja Marcukselle ja Martinukselle.

10.  Kuulemme hyvää musiikkia.

Skamin Spotify-soittolista on täydellinen! Neloskaudella saamme mitä todennäköisimmin lisää korvakarkkeja, ja alamme viimeistään virittäytyä kesän festaritunnelmaan.

Skamin neljäs kausi  alkaa Norjassa 10.4. kello 13.28 ja Yle Areenassa 15.4.

Lue myös

Kommentoi »