Mainos
Mainos
Mainos

Videot

Helmi Matilda

YouTube

Olen 15-vuotias tyttö Turusta. Olen tehnyt videoita kahden vuoden ajan lifestyle-aiheiselle kanavalleni. Tykkään tehdä askarteluun, kauneuteen ja muotiin liittyviä videoita.

Namikolinx

YouTube

Olen outo 17-vuotias tyttö ja teen hassunhauskoja videoita. Aihepiireinä ovat muoti, haasteet, lifestyle, DIY, pelit ja Japani-jutut. Pyrin saamaan katsojan hymyilemään.

Eerika Haikonen

YouTube

Olen 16-vuotias Eerika. Kanavaltani löydät inspiraatiota ja vinkkejä terveellisiin elämäntapoihin, DIY-projekteihin, kauneuteen, sisustukseen ja paljon muuhun.

Twice As Nice

YouTube

Olemme Noora ja Nea. Kanavaltamme löydät lifestyle-videoita lookbookeista resepteihin ja haasteisiin. Tavoitteenamme on luoda hymy katsojien huulille!


Iinaps

YouTube

Olen urheileva 19-vuotias lukiolaistyttö Kouvolasta. Teen kanavalleni videoita laidasta laitaan eli liikunta-, kuulumis-, haaste-, ostos- ja leivontavideoita sekä kaikkea siltä väliltä.

Ia J.

YouTube

Olen 18-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta. Kanavallani keskitytään tekemisiini My day -videoilla, kuukauden suosikkeihin ja hassutteluun mokavideoilla.


By Selma

YouTube

Olen Selma, 18-vuotias tyttö Keski-Suomesta. By Selma -kanavalta löydät videoita DIY-ideoista ostosten esittelyihin sekä lifestyle- ja kauneusjuttuihin.


DitaBibiana

YouTube

Olen 15-vuotias tyttö ja asustelen Etelä-Pohjanmaalla. Videoni käsittelevät DIY-ideoita, sisustusvinkkejä sekä elämääni ja arkeeni liittyviä asioita.


Elisa Malik

YouTube

Olen Elisa, 20-vuotias ja juuriltani nepalilainen. Kanavaltani löytyy muotia, kauneutta, DIY:tä ja lifestyle-videoita. Tykkään panostaa videoihini editoimalla paljon.


Ronja G

YouTube
Olen Ronja, -00 syntynyt tyttö Etelä-Suomesta. Olen luonteeltani sosiaalinen ja positiivinen. Videoillani puhun elämästäni ja asioista, jotka mietityttävät minua.

Demi-lehti

YouTube

Demin viralliselta YouTube-kanavalta löydät kiinnostavimmat tubettajat, hauskimmat yhteisvideot ja nerokkaimmat vinkit. Pääset myös kurkkaamaan kulissien taakse ja näet, miten suositut videot syntyvät!

test

Päivän video

DIY: 4 x trendikkäät kännykänkuoret

Tuunaa puhelimelle uusi ilme DitaBibiana-kanavan Ditan helpoilla ohjeilla.

Langennut lumoaa lupaavilla näyttelijöillä ja koukuttavalla juonella

24.03.2017

Pakahduttavan paljon romantiikkaa ja kipuilua vaikeiden valintojen äärellä. Langennut elokuvateattereissa 24. maaliskuuta!

”Täydellinen elämä ei ole sama asia kuin onnellinen elämä”

23.03.2017

Blogilates-kanavaa YouTubessa pitävä Cassey Ho pohtii videollaan, miksi täydellisyyden tavoittelu on turhaa.

Demilät

BLOGI NURKKAUS (kauneus, leipominen ja sisustaminen + muita arjen asioita)

Tarkoitettu bloggaajille! Jos yksi on jo tehnyt keskustelun samasta aiheesta mikä sinua kiinnostaa, älä tee...

08.03.2017 10:35
2

Lukija Lukijasta

http://allieverwanted-ida.blogspot.fi/ Elikkä käy liittymässä mun blogin lukijaksi ja halutessas voit antaa...

06.02.2017 00:42
1

Blogeja !

06.02.2017 00:42
11

♠b l o g g a a j a t♠

Tähän Demilään kaikki bloggaajat♥

06.02.2017 00:42
1

Blogiyhteistyö

Tämä Demilä on tarkoitettu rajatulle blogiyhteistyöporukalle, emmekä ota tänne ulkopuolisia, sori. Tällä hetkellä on...

06.02.2017 00:42
4

Tekstipainotteiset blogit

Jos mielestäsi blogia kuuluu nimen omaan kirjoittaa tai haluat lukea blogeja katselemisen sijaan, tsekkaa tämän demilän...

06.02.2017 00:40
29
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.