Mainos
Mainos

Profiili

Katsottu 1225 kertaa
Kirjoittanut 2775 viestiä
Tykkäyksiä 2692

Tykätyin kommentti

Tähtitaivas on upea näky sellaisessa paikassa, jossa ei ole häiritseviä katuvaloja yms. Niitä tähtiä on vaan NIIN paljon. Hiippailin yks kesä mummolassa yöllä ulos katsomaan tähtitaivasta ja en vaan meinannut saada silmiäni irti, kun se oli niin uskomattoman kaunis näky siellä pimeässä.

Lue keskustelu
Löster 27.02.2017 19:14
Eipä mitään :D Ilo olla avuksi. Tuli vielä mieleen, että osa keskustelusta saattaa olla englanniksi. Meillä oli, mutta aina ei kuulemma ole ollut.
Löster 27.02.2017 15:30
Ai niin ja se piti vielä sanomani, että luultavasti on ennemminkin eduksi, jos poliittiset mielipiteet eivät tule kovin vahvasti esiin, koska periaatteessahan toimittajan pitää pystyä myös objektiivisuuteen. Demokratiaa tosin saa ja oletettavasti pitääkin puolustaa.
Löster 27.02.2017 15:26
Kuulin sivusta, että jollain aiemmin kokeessa käyneellä oli sattunut urheiluaihe ja itseäni vähän kuumottelee, jos käy niin huono tuuri. Urheilu ei tosiaankaan ole vahvin osaamisalueeni ja oonkin pohtinut, että pitäis varmaan varmuuden vuoksi lukea vähän urheilu-uutisiakin välillä :---D Mutta kaikkinensa keskusteluosuus oli mielestäni ehkä mukavin osuus koko kokeessa. Yritin keskittyä keskusteluun ja ignoorata kameran (tilanne siis kuvattiin) ja mielestäni onnistuin hyvin.

Historia

Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.