Mainos
Mainos

Profiili

Katsottu 1150 kertaa
Kirjoittanut 2620 viestiä
Tykkäyksiä 2630

Tykätyin kommentti

Tähtitaivas on upea näky sellaisessa paikassa, jossa ei ole häiritseviä katuvaloja yms. Niitä tähtiä on vaan NIIN paljon. Hiippailin yks kesä mummolassa yöllä ulos katsomaan tähtitaivasta ja en vaan meinannut saada silmiäni irti, kun se oli niin uskomattoman kaunis näky siellä pimeässä.

Lue keskustelu
Maitojuoma 13.02.2017 17:52
Joo, on se opettajanki työ ihmisläheistä. Mut tosiaan saattaa seki olla liian kuormittava työ..
Maitojuoma 12.02.2017 17:53
Joo niinhän ne taitaa olla :\ paitsi joissaki paikoissahan voi harrastaa musiikkia alhasemmalla hinnalla, esim nuorisotaloilla tai tyttöjen talossa kai (helsingissä ainakin), mut ei oo kuitenkaan sama asia ollenkaan. Mä oon myös tosi huono kestämään mitään stressiä tai ahdistusta, että en sit tiiä, jaksaisin ehkä pari potilasta päivässä. Kai kuitenki kun terapeuttina on pidempään, niin oppii paremmin kestämään kaikkea.. (?) luulisin. onhan onneks muitaki psykologiaan liittyviä ammatteja kai :)
Maitojuoma 12.02.2017 14:24
ja ympäristöasiat on mun mielestä tärkeitä. En oo tutkimista aattellu, mut sen sijaan esim Luonto-liitossa työskentelyä. Mietin oisko opettajan ja terapeutin työ liian raskaita ja kuormittavia.. Jooh tulipas selostus :D

Historia

Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.