Mainos
Mainos

Oma elämä

7 todistetta siitä, että opettajillakin on huumorintajua

Mitä opettajanhuoneessa puhutaan? Mitä ope tekee, jos tunnilla on tylsää? Mahtavat opettajat kertoivat Demille, mitä koulun kulisseissa tapahtuu.

penkkarit

"Pelkkää rakkautta" – tästä lukukaudesta tulee kaikkein paras

Luokkaretkiä ulkomaille, hauskanpitoa koulukavereiden kanssa, valmistujaisia... Demin lukijat paljastavat, mitä he odottavat eniten kevätlukukaudelta.

”Unohdin uudenvuodenlupaukseni heti seuraavana päivänä”

Turhia sanoja vai päätös, joka toi onnen? Demin lukijat paljastavat, mitä he lupasivat tehdä vuonna 2016 ja mitä lupauksille kävi.

Demin palkitut Megamokat 2016

”Purkkani lensi ihastuksen takin selkään” – Lue tämä ja muut vuoden hauskimmat Megamokat

Lentävä hiusharja, vahinkotaklaus metron portaissa ja yllätysesiintyminen muotinäytöksessä. Nämä ja monta muuta hauskaa tapausta palkittiin parhaina Megamokina vuonna 2016. Naurutakuu!

Rosan kampaukset

17-vuotias Rosa perusti suositun Insta-tilin ja pääsi letittämään idolinsa hiuksia

Parturi-kampaajaksi opiskeleva Rosa Eeva keksi mahtavan tavan ilahduttaa muita – poimi idea ilmaiseen joululahjaan!

Mainos

Demi tiedottaa

Mikä oli Demin paras juttu?

Tammikuun Demi on ilmestynyt! Kerro mielipiteesi lehdestä, niin voit voittaa rannekellon.

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Haluatko Demin haastatteluun?

Etsimme jatkuvasti haastateltavia kertomaan tarinansa Demi-lehdessä. Löydät ilmoittautumislomakkeet esimerkiksi Vahva & ihana-, Kuukauden pari- ja Tositarina-juttuihin helposti koottuna tänne ja jokaisen aihealueen alta.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

"Et ole minulle tytärpuoli vaan tytär” – Listasimme perheenjäsenten kauneimmat sanat

Kinasteluista ja kommelluksista huolimatta perhe on joskus paras. Demin lukijat paljastivat omat koskettavimmat perhehetkensä.

Nyt puhuvat tytöt – mikä on parasta Suomessa?

Salmiakki, turvallisuus, sauna, koulutus... #munkotimaa-haasteeseen vastanneet Demin lukijat kertovat, mikä on ihaninta Suomessa.

Tee itsenäisyyspäivänä ainakin nämä asiat

Nämä yhdeksän perinnettä saavat joulukuun kuudennen kulumaan mukavasti. Entä voisiko perinteitä uudistaa?

Mitä olet tajunnut ammatinvalinnasta?

Opiskeletko ammattikoulussa, lukiossa, yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa? Tule kertomaan Demiin, mitä kaikkien pitäisi tietää ennen yhteishakua.

Mikä on parasta Suomessa? Osallistu #munkotimaa-haasteeseen

Mitä suomalaiset tytöt rakastavat Suomessa? YouTube-tähti Sara Forsberg ja kuusi suomalaista tyttöä listaavat tärkeitä asioita videolla – ja haastavat sinut mukaan!

Kaverit

Etsin Molempia
Julkaistu 00:19
Ikäni 23

Ystävää etsimässä!

Moi! Täällä kirjottelee 23-vuotias nuori nainen. Hakusessa ois suurinpiirtein samanikäisiä tyyppejä, jotka haluais jossain vaiheessa tavata ihan oikeestikin! Luonteeltani oon spontaani, hassu, höpöttäjätyyppi. Mun kanssa joko tulee toimeen tai ei :D tykkään kirppiksistä, kahvista, laukuista ja uusien asioiden kokeilemisesta. Mut hei laita ihmeessä viestiä, jos ees harkitset sitä nii tutustutaan!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 17.01.2017 21:26
Ikäni 19

Tosiystävä hakusessa!

Moikka! Elikkä oon 19-vuotias nuori naisenalku Lahdesta. Mulla ei oikein koskaan oo ollut monia ystäviä ja nyt ne muutamatkin on asettunut aloilleen, eikä oikein aikaa ole. Eli siis uusia ystäviä hakusessa. Sulta toivoisin, että olisit aidosti kiinnostunut tutustumaan ja jutskailemaan kaikesta maan ja taivaan väliltä. Olishan se kiva joskus nähdäkin? Itse oon aika menevä ihminen. Rakastan käydä festareilla, matkustella, välillä toki käydä vähän viihteelläkin yms. Ois ihan mielettömän ihanaa saada ystävä jonka kanssa käydä festareilla, matkustella ja viettää hyvää aikaa! Rakastan myös katsoa sarjoja, leffoja (varsinkin kauhua), kuunnella musiikkia ja rentoutua vaikka viinilasillisella hyvän seuran kera! Jos tällänen lyhyt esittely herätti mielenkiinnon niin ota ihmeessä yhteyttä! Mieluiten juttelisin wapissa mutta kai joku muukin paikka käy :D

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 17.01.2017 20:08
Ikäni 21

Heimoi!

Olen tosiaan 21-vuotias nainen pk-seudulta ja haussa olisi uusia mahtavia ystäviä! Olen hyvä kuuntelija, mukava ja iloinen persoona ja aktiivinen yhteydenpitäjä :) Rakastan mm. ruokaa, valokuvaamista ja elämän pieniä iloja. Sinulta en vaadi mitään muuta kuin suunnilleen saman verran ikävuosia, mielellään samansuuntaista asuinpaikkaa ja halua tutustua! Laita viestiä, jos kiinnostaa kuulla enemmän ja saada kenties uusi ystävä elämään :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 17.01.2017 03:57
Ikäni 24

Ahoy!

Koiran ja käärmeen emännyys kaipailisi uusia tuttavuuksia. Poikatytön vikaa löytyy vähän enemmänkin. Tämän vuoden teemoja ovat olleet käsityöt, lukeminen ja vaellus, mutta tulee kyllä harrastettua paljon muutakin ja kiinnostuttua vähän kaikesta. Pelaan paljon tietokoneella, mutta se ei sinällään ole sitä elämää, jota haluan elää. Yritän opiskella aikuislukiossa ja ajattelin lopultakin ajaa ajokortin. Ystäväpiirini on kutistunut, sillä moni on vaihtanut paikkakuntaa parisuhteen tai työn perässä. Yksi Uuden Vuoden lupauksistani koskee ystävyyttä ja tavoitteeni onkin vaatimattomasti löytää vuoden aikana ainakin yksi uusi ystävä. Asun Lahden seudulla, mutta sinun ei tarvitse sijaita samalla paikkakunnalla. En tiedä minkälaista persoonaa oikein etsin elämääni, joten olen avoin kaikelle. Noin lähestulkoon. Positiivista tietysti olisi, jos sinusta saisi joskus tulevaisuudessa seuraa vaellukselle tai muihin vastaaviin ulkoilmaharrasteisiin (eräily, ampuminen, geokätköily, koiraharrastus, lenkkeily?). Sekin olisi positiivista, jos tulisit eläinten kanssa juttuun.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 15.01.2017 13:09
Ikäni 20

moikkamoi

Heips oon 20-vuotias naisihminen ja etsiskelen ystävää. Opiskelen ja myös asun viikot Kaarinan lähellä ja toisinaan myös viikonloputkin, muuten asustan Tampereen lähellä. Oon aika hiljanen aluks ja nii, mutta kun tutustutaan paremmin niin uskoisin että saan suutani auki enemmän:D tykkään kattoo netflixii, harrastaa kaikkee liikuntaa (lenkkeily, luistelu, sähly jne) ja lukeekkin tykkään jos vaan saisin itteni ryhdistymään. Tykkään kaikesta spontaanista ja hullusta hih ja koirista!! Baarissa en hirveesti viihdy, mutta pienessä porukassa joo:-) ei oo välii mistäpäin oot, jos meillä synkkaa nii junat ja bussit kulkee ja nii!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.01.2017 22:35
Ikäni 16

ystävä hakusessa

moikka. täällä kirjoittelee 16 vuotias tyttö oulun seudulta. etin kaveriksi ihmistä, kenelle vois kertoo arjen pienet asiat, kaikki salaisuudet ja puhua syvällisiä, eli oikeestaan tosiystävää jonka kanssa voi jakaa ihan kaiken. oon luonteeltani empaattinen, positiivinen ja minuun on helppo tutustua. toivottavasti sinuunkin. jos ei synkkaa niin sille ei voi sit mitään. sun iällä ja asuinpaikalla ei oo väliä. jos kiinnostaa alkaa mun ystäväksi, ota rohkeesti yhteyttä. kerron sitten muualla itestäni enemmän.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 14.01.2017 15:11
Ikäni 23

Hei!

Olen 23-vuotias nainen Tampereelta. Oon muuttanut tänne pari vuotta sitten ja oon ennenkin koittanut löytää täältä kavereita ja pari sellasta löytyikin, joilla oli pidemmän päälle motivaatiota tutustua ja nähdä. Jostain syystä nämäkin suhteet kuihtu ja voi olla, että oli omaakin syytä kun välillä tuli sellaisia kiireisiä kausia jolloin tuntu ettei oo millekkään aikaa. Kerron kuitenkin vähän itsestäni: oon melko tyttömäinen joten kaiken maailman tyttöhömppä jutut uppoo muhun mut tykkään kans jutella syvällisemmin. En osaa olla isoissa porukoissa oma itseni vaan minulle sopii pienemmät piirit missä voin olla normaali puhelias itseni. Oon hajamielinen, osaan olla myös hauskakin välillä (:D), oon hyvin eläinrakas ja tykkään laittautumisesta. Ois niin kiva jos mulla ois täälläkin päin joku hyvä kaveri jonka kanssa jakaa arjen pienii juttui ja käydä välil tuulettuun ulkona. Pistä viestii jos kiinnostaa :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 13.01.2017 22:56
Ikäni 21

Salikaveri, Helsinki?

21 vuotias aloittelija etsii kaveria salille. Olen hyväntuulinen nuori nainen. Otathan yhteyttä? Sovitaan yhdessä.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 11.01.2017 17:13
Ikäni 16

Juttukaveria

Moi! Oon LGBT-yhteisöön kuuluva tyttö, joka etsii juttuseuraa. Haluaisin jonkun kaverin jolle voisi puhua mistä vaan. Jos se olet sinä, niin laita viestiä ja jutellaan :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 11.01.2017 00:40
Ikäni 19

Uusia kavereita?

Moikka! Oon 19 vuotias tyttö lahesta päin ja etin uusia kavereita tästä lähiseuduilta, miks ei tietysti vähän kauempaakin. Toivoisin, et olisit aidosti kiinnostunut tutustumaan. Oon luonteeltani aika menevä tyyppi, tykkään käydä festareilla, keikoilla ja välillä myös viihteellä. Seuraan myös lätkää, tykkään kattoo leffoi ja sarjoi, kuunnella musiikkii jne. :) Jos yhtään kiinnostaa ni ota yhteyttä!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 10.01.2017 00:31
Ikäni 20

Kaveria Kuopiosta/pohjois-savosta? :3

Heii! 20-vuotias nuori naisihminen Kuopiosta kaipailisi uusia kavereita tästä lähiseudulta! Tykkään kirjoittamisesta, piirtämisestä, musiikista, käsitöistä, pleikkaripeleistä, kissoista, suklaasta, kirppareista ja vähän vaikka mistä :D Luonteeltani oon vähä ujo aluksi, enkä muutenkaan oo ainaskaan kasvotusten mikkään älytön moottoriturpa. Tykkään olla myös ihan jonkun verran omissa oloissani, mutta olisi mukavaa saada juttuseuraa tai jopa ystävä joka saisi minut ulos kotoa murjottamasta. Moni varmaan kuvailisi meikäläistä jotenkin erikoiseksi tai oudoksi, mutta elä toki pelästy kun ossaan olla kumminkii mukava ja huumorintajuinen immeinen :D Sukupuolellasi ei oo väliä mutta jos suunnilleen sammaa ikäluokkaa oisit niin kiva mutta emmää ikärasisti ole. Plussaa tosiaan myös paljon jos asusit tässä jossain lähimain. Kirjota ihmeessä jos kolahti yhtään! :3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 09.01.2017 19:19
Ikäni 18

Tosiystävä hakusessa

Hei lähetkö mun kanssa keikalle, reissuun, leffaan, kahville tai vaikka kesällä festareille? Mulla on edelleen sellainen oikea ystävä hakusessa, jonka kanssa jakaa ilot ja surut ja kokea yhdessä kaikki mahtavat hetket. Oon itse 18-vuotias tyttö Helsingistä, mutta sun asuinpaikalla tai iällä ei oikeastaan oo mitään väliä. Jos meillä synkkaa niin sit synkkaa :) Suurin osa mun vapaa-ajasta menee tällä hetkellä poikaystävän kanssa, netflixiä kattoessa tai uusia matkoja suunnitellessa. Toivottavasti täältä löytyis joku, joka on jollain tapaa samassa tilanteessa ja olis valmis oikeasti tutustumaan ja pitämään yhteyttä. Olis ihan mahtava alotus tälle vuodelle jos tätä kautta löytyis kauan kaivattu ystävä!!

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Elämä On Parasta Huumetta

16.01.2017 10:59
509

Rauma

Jos asut Raumalla tai olet rakastunut tähän kaupunkiin, liity! Mukaan myös muuta sekalaista joukkoa Rauman...

15.01.2017 13:44
16

Ylpeästi Bi/lesbo

Kaikille jotka rakastavat.

27.12.2016 00:30
114

Seurustelevat

Me kaikki seurustelevat. Vasta alkaneet ja vanhat konkarit. Meiltä löytyy seurustelevat keskustelu suhde osiosta....

07.12.2016 09:35
808

"Best friends?" "Bitch please, she's like sister to me"

Demilä kaikille, joilla on yksikin siskon veroinen ystävä❣

01.12.2016 18:21
175

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

06.01.2017 13:32
689

Ei sukupuoli, vaan ihminen..

Lesbot, homot ja bi- seksuaalit ja heterot,kaikki sukupuoleen tai seksuaalisuuntaukeen katsomatta. --------------...

27.12.2016 21:00
304

kanoja olemme kaikki

hei kaikki ihanat kanaset, liittykää kana kerhoon. koitan keksii tänne kanoja juttuja ja tehkää kans kanoja juttuja. :D

04.12.2016 12:44
1

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Español

Opiskeletko espanjaa? Liity mukaan! - Miks tossa lukee "espaol"? Se poisti ñ-kirjaimen... :D 30.3.2010: Meitä on jo...

15.01.2017 13:44
76

Älykkyys

Arvostteko tätä piirrettä ihmisissä? Tai kenties itse olet älykäs? Luokittelu Älykkyyttä on monenlaista, ja myös...

16.08.2016 04:59
51
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.