Mainos
Mainos

Oma elämä

Hups! Väärän firman nimi ja 6 muuta työhakemusmokaa

Virheitä sattuu kaikille, myös työnhaussa. Demin lukijat jakavat noloimmat hakemuskömmähdyksenä – älä ota mallia näistä!

tyttö juoksee auringossa

5 merkkiä siitä, että olet kevään tarpeessa

Mutta onneksi aurinko, vihertävä nurmi ja paljas asfaltti odottavat jo kulman takana!

meksikolainen pitsa

Lihapullat suklaavanukkaalla ja 9 muuta omituista ruokatapaa

Outous kunniaan! Onko sinulla yhtä erikoisia tottumuksia kuin Demin lukijoilla?

Skamin William ja Noora

Osta itse kukkasi

Tavaran antaminen ei ole välttämättä paras keino osoittaa huomaavaisuutta. Romantiikka on paljon hienostuneempaa kuin ruusukimppu tai suklaalevy.

5 parasta vinkkiä talvipäivän viettoon

Mitä tekisit juuri nyt? Näillä ideoilla pidät hauskaa kavereiden tai perheen kanssa.

Mainos

Demi tiedottaa

Mikä oli Demin paras juttu?

Maaliskuun Demi on ilmestynyt! Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita huippupalkinto!

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Haluatko Demin haastatteluun?

Etsimme jatkuvasti haastateltavia kertomaan tarinansa Demi-lehdessä. Löydät ilmoittautumislomakkeet esimerkiksi Vahva & ihana-, Kuukauden pari- ja Tositarina-juttuihin helposti koottuna tänne ja jokaisen aihealueen alta.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

Pelastin koiran

Puhuin selän takana hyvää ja pelastin karanneen koiran – mitä hyvää teit viimeksi?

Demin lukijat kertovat, millaisilla pienillä jutuilla he ovat tehneet maailmasta paremman paikan.

Soikku tubettaja

Lisää eka-huutoja internettiin!

Eka-kommentin jättämisessä ei ole mitään noloa, päinvastoin.

Kolme miestä ja tyttö

10 asiaa, joista tiedät olevasi lomalla

Lomapäivien bucket list: herkkuja, hitaita aamuja ja sarjamaratoneja.

Miltä köyhyys tuntuu? "En toivo merkkivaatteita vaan mielenrauhaa"

Kirjailija Elina Rouhiainen häpesi perheensä köyhyyttä, kunnes hän oivalsi, että vähällä pärjääminen on vahvuus.

avoin suhde

"Avoin suhde ei tarkoita, etten rakasta kumppaneitani"

Toimittaja Aava Lievonen haaveili siitä ainoasta oikeasta sielunkumppanista, kunnes hän huomasi, että voi rakastaa yhtä aikaa monta ihmistä.

Kaverit

Etsin Molempia
Julkaistu 24.03.2017 16:48
Ikäni 20

Yksinäinen etsii kaveria

Hei! Olen 20-vuotias nainen Varsinais-Suomesta. Mulla on usein yksinäinen olo, niin olis tosi kiva saada täältä päin kaveri jonka kanssa vois käydä edes kahvilla välillä. Pelkkä juttukaverikin käy kyllä, mutta toivon silti että ois mahollista että voitaisiin joskus nähdä. Tykkään pelailla, lukea ja katella sarjoja, tykkään myös eläimistä paljon. Sun iällä tai harrastuksilla ei oo mulle väliä, toivon vaan että saisin jonku kivan kaverin jonka kanssa vois jutella paljon kaikenlaista :) Pystyn juttelemaan sähköpostissa, skypessä ja kikissä. Whatsapp löytyy myös, mutta en mielelläni aloita keskustelua siellä heti.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 23.03.2017 23:28
Ikäni 18

Wanna be my friend?

Aattelin että laitan tänne tämmösen ilmotuksen, kun elämäntilanne vähä semmonen ettei kauheesti kavereita ole. Oon 18-vuotias tyttö läheltä pk seutua. Harrastan kuntosalilla käymistä (en kyllä mikään fitnessmalli :D), leivontaa, meikkejä, ja taidetta. En osaa nyt tähän hätään enempää kertoo mutta voidaan jutella niin eiköhän avaa enemmän että millanen oon. Oon tehny kikin tätä varten, ja jos haluukin vaikka wapissa tulla juttelee ni sekin onnistuu :) Vastaan kaikille! Kik: ennn.i

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 23.03.2017 19:23
Ikäni 20

Ystävä?

Hei, oon 20-vuotias nuori nainen Helsingistä. Rakastan musiikkia, laulamista ja soittamista, kirpputoreja, vaatteita ja luontoa. Oon luonteeltani tosi ujo, hiljanen ja rauhallinen. Mulla on mielenterveysongelmia ahdistusta ja masentuneisuutta, ollu jo monia vuosia. Oon tosi yksinäinen tällä hetkellä.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 22.03.2017 21:34
Ikäni 17

Kavereita?

Mooi! Oon 17-vuotias tyttö Mikkelistä. Uusia kavereita olis ihan kiva saada kun niitä ei kovin paljoa ole tällä hetkellä! Tykkään käydä lenkeillä ja tanssia:) luonteeltani oon rauhallinen ja ujo..(:

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 22.03.2017 19:23
Ikäni 18
Oma Demi emptzuu

Ystäviä?

Moikka! Ajattelin pitkästä aikaa laittaa tänne ilmoituksen, kun ois hauskaa taas tutustua uusiin ihmisiin. Mulle ei oikeestaan oo väliä kuka oot tai mistä tuut, kunhan tullaan juttuun ja oot aika avoin kaikelle, niin syvällisille keskusteluille kuin että voitais vaikka käydä ulkona yhessä. Voidaan jutella joko sähköpostitse tai whatsapissa, myös ig löytyy. Oon 18-vuotias tyttö pääkaupunkiseudulta, joka valmistuu kosmetologiksi keväällä ja aikoo mitä luultavammin viettää välivuoden töiden parissa. Tällä hetkellä vapaa-aikaan mahtuu opiskelun lisäksi kuntosalilla käyminen, kirjottaminen ja laulaminen, vaikken mikään nuottiniekka ookkaan. Tykkään myös itkunauraa omille vitseilleni, joten jos et ole kieroutuneen huumorin ystävä, älä lähesty mua. Toisaalta osaan uppoutua syvällisiin keskusteluihin, mikäli sille tuulelle satun sekä pyrin löytämään asioista niiden valoisan puolen. Haaveilen fysioterapeutin tutkinnosta, ulkomaille muutosta ja oman kirjan julkaisemisesta. Viestiä tulemaan, jos yhtään kiinnosti - vastaan kaikille.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 21.03.2017 19:03
Ikäni 20

Kavereita pk-seudulta

Moikka! Olen 20 vuotias nuori nainen Vantaalta ja etsin uusia ystäviä joiden kanssa viettää aikaa ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä :). Nykyiset ystävyys suhteet ovat aika lailla kuihtuneet, joten olisi kiva tutustua uusiin ihmisiin. Olen luonteeltani aluksi ehkä hieman ujo, mutta kun paremmin tutustutaan niin olen aika kova höpöttämään :D luonteellasi, iälläsi tai ulkonäölläsi ei ole mitään väliä, kunhan asuisit mielellään pk seudulla tai jossakin lähellä niin voisi nähdä myös kasvotusten :).

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 19.03.2017 14:18
Ikäni 23

Etsitään sposti kavereita !

Moikka ! täällä kirjoittelee 23 vuotias tyttö ja asun Lahdessa. Valmistuin syksyllä ylioppilaaksi ja nyt haen korkeakouluun opiskelemaan. Luonteeltani olen ystävällinen, luotettava ja sosiaalinen. Vapaa ajalla käyn lenkillä, näen kavereita ja kuuntelen musaa. Mikäli kiinnostuit ja haluisit tutustuu paremmin ni ota ihmeessä yhteyttä :) !

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 18.03.2017 11:09
Ikäni 25

Ollaanko ystäviä? :3

Moips! Ajattelinpa jättää pitkästä aikaa ilmoituksen tännekin. Olen 25-vuotias avoliitossa oleva nainen Päijät-Hämeen suunnilta ja kaipailen uusia tuttavuuksia. :) Tällä hetkellä olen työttömänä oikeastaan terveysongelmien takia (kaipa sitä voisi suoraan mainita, että ibd:tä sairastan, kun oon aika avoin asian kanssa). Mutta haaveissa olisi kyllä jotain tehdä taas jossain vaiheessa. :) Tosta huolimatta oon yrittänyt ottaa elämästä irti niin paljon kun pystyy ja ajatella positiivisesti. :D Luonteeltani oon huumorintajuinen, ystävällinen, ujoutta ja jännittäjän vikaakin löytyy, tykkään tukea ja kuunnella murheita.. Mulla on aika laaja maku musajutuissa, leffoissa ym. :D Raskaampi musa on lähellä sydäntä, mutta muutakin tulee kuunneltua. Kauhuleffoista tykkään aika paljon, mutta niissäkin menee muut. Pelata tykkään kans välillä, kun intoa ja jaksamista riittää. Toivottavasti joku uskaltaa ottaa yhteyttä, olisi mahtavaa jos asuisit lähellä, kun livenäkin olisi kiva tavata joskus! ^^ Sun jutuilla ei ole oikeastaan väliä, kunhan jaksat pitää yhteyttä ja haluat oikeasti tutustua. ;)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Poikaa
Julkaistu 14.03.2017 21:36
Ikäni 17

Tuttuja vailla, tutustutaanko?

Heips, olen 17 vuotias lukiolais tyttö täältä Etelä-Suomesta, joka olis tuttuja/kavereita vailla. Koulun vaihtaminen yläasteelta lukioon oli rankkaa kun parhaat kaverit lähti muualle ja uudessa koulussa vaan pari hyvää kaveria. Muo kiinnostaa: valokuvaus, musiikki, leffat/sarjat, lukeminen! Oon aika ujo aluks, mutta myöhemmin tosi aktiivinen ja mukava tyttö. Laita ihmeessä viestiii! ja ig on @polinahann

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 11.03.2017 19:04
Ikäni 21

Kavereita vailla

Moikka! Täälä parikymppinen nainen ettiskelis tästä Pirkanmaan alueelta ystäviä :) saa toki muualtakin päin olla. Olisi kiva saada kaveri jonka kanssa jutustella ja tai käydä jossain aina välillä. Muutin tänne toissa kesänä enkä oo saanut hyvää mahollisuutta saada uusia tuttavuuksia kunnolla. Jos haluat tietää musta listää taikka tutustua niin viestiä perään :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 10.03.2017 15:47
Ikäni 24

Onko täällä muita nuoria aikuisia? (20-28v)

Onko täällä muita parikymppisiä nuoria aikuisia jotka kaipaisi elämäänsä uutta ystävää? Olen 24v Länsi-Suomessa asuva, joka opiskelee, harrastaa, matkustelee ja viettää kivaa nuoren aikuisen peruselämää mutta ystäviä minulla ei juuri ole. Koulukavereita toki on mutta oikeat ystävät vapaa-ajalla puuttuvat täysin. Olisi niin kiva löytää joku oman ikäinen 20-28v tyttö/nainen josta saisi ystävän :) Olen huumorintajuinen hassuttelija mutta myös rauhallinen perusluonne. Tykkään tehdä extemporereissuja ja lähteä festareille pitämään hauskaa mutta toisaalta nautin myös leffojen katselusta kotona ja keskustella kahvikupin ääressä tuntikausia. Olen hyvä keskustelukumppani, auttavainen ja ystävällinen mutta tykkään heittää ronskia läppää ja hullutella. Hyväksyn ihmiset omana itsenään. Jos haluat tutustua ja kuulla minusta lisää, otahan yhteyttä! Eikä tarvitse arkailla - saat olla oman näköisesi, luonteisesi ja saat harrastaa mitä vaan! Tärkeintä että kemiat kohtaisi! :) Olen ns. vanhanaikainen siinä mielessä että haluaisin tutustua mieluiten sähköposteja kirjoitellen - en juuri perusta nykypäivän "kuvapalveluista" :D

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 10.03.2017 08:16
Ikäni 22

Heippa vaan :)

Heei, eli oon tämmönen hölmönpuoleinen parikymppinen tyttö ja juttuseuraa vailla. Saatan olla alkuun ehkä hieman hiljainen tyyppi, mutta tutustuttuani sitten puheliaampi :) Oon luotettava kaveri ja tykkään löhöillä kotona lemmikkieni kanssa ja pelailla tai katsoa miljoonatta kertaa frendejä :D Olisi kiva löytää kaveri jonka kanssa puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä! Laita ihmeessä viestiä jos kiinnostuit :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Elämä On Parasta Huumetta

24.03.2017 17:01
512

Girly Inspiration

Demilään ovat tervetulleota kaikki tytöt, jotka haluavat lisää inspiraatiota. Täällä on kuvia, quoteja, gallupeja ja...

20.03.2017 17:36
1

Pojat johon on ihastunut!

Kertoo pojista ja mun poika taustasta mut mä oon tyttö! mut mä kerron mun poikakavereista eli pojista jotka on mun...

28.01.2017 17:05
2

Ylpeästi Bi/lesbo

Kaikille jotka rakastavat.

27.12.2016 00:30
114

Seurustelevat

Me kaikki seurustelevat. Vasta alkaneet ja vanhat konkarit. Meiltä löytyy seurustelevat keskustelu suhde osiosta....

07.12.2016 09:35
812

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

23.03.2017 17:50
695

Ei sukupuoli, vaan ihminen..

Lesbot, homot ja bi- seksuaalit ja heterot,kaikki sukupuoleen tai seksuaalisuuntaukeen katsomatta. --------------...

27.12.2016 21:00
307

kanoja olemme kaikki

hei kaikki ihanat kanaset, liittykää kana kerhoon. koitan keksii tänne kanoja juttuja ja tehkää kans kanoja juttuja. :D

04.12.2016 12:44
1

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Español

Opiskeletko espanjaa? Liity mukaan! - Miks tossa lukee "espaol"? Se poisti ñ-kirjaimen... :D 30.3.2010: Meitä on jo...

15.01.2017 13:44
76

Älykkyys

Arvostteko tätä piirrettä ihmisissä? Tai kenties itse olet älykäs? Luokittelu Älykkyyttä on monenlaista, ja myös...

16.08.2016 04:59
51
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.