Mainos
Mainos

Oma elämä

pikachu

13 asiaa, joihin yli 13-vuotiaan ei pidä pukeutua koulussa

Demi liputtaa sen puolesta, että kaikki saavat pukeutua oman tyylinsä mukaan. On silti muutama asupoikkeus, joita emme suosittele – ainakaan kouluun.

Translaki, koulutus, kulttuuri... Mitä sinä lupaisit, jos olisit päättäjä?

Nuoret kertovat, keitä he kuuntelisivat ja mihin he satsaisivat päättäjinä. Osallistu ja jaa oma mielipiteesi!

Kesätöitä kaikille ja homekoulut kuntoon

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkoi juuri. Valtuustoihin valitaan ihmisiä, jotka voivat tehdä elämästäsi parempaa. Mitä näistä asioista haluaisit kotipaikkaasi?

Daniel Radcliffe eli Harry Potter

Koulu on megamokien mekka

Välillä kalanyytit palavat, välillä kenkään jää pala kakkaa. Demin lukijat kertovat hauskimmat koulukämminsä.

Hups! Väärän firman nimi ja 6 muuta työhakemusmokaa

Virheitä sattuu kaikille, myös työnhaussa. Demin lukijat jakavat noloimmat hakemuskömmähdyksenä – älä ota mallia näistä!

Mainos

Demi tiedottaa

Mikä oli Demin paras juttu?

Huhtikuun upea Demi on ilmestynyt! Kerro mielipiteesi lehdestä ja voita huippupalkinto!

Mistä apua?

Listasimme auttavat puhelimet, nettisivut ja paikat, joista saat keskusteluseuraa ja muuta tukea erilaisiin elämän ongelmatilanteisiin.

Haluatko Demin haastatteluun?

Etsimme jatkuvasti haastateltavia kertomaan tarinansa Demi-lehdessä. Löydät ilmoittautumislomakkeet esimerkiksi Vahva & ihana-, Kuukauden pari- ja Tositarina-juttuihin helposti koottuna tänne ja jokaisen aihealueen alta.

Postia Demille

Kysy, kerro ja anna palautetta!

Asiantuntijamme vastaavat.

Megamoka, mielipide tai muuta kerrottavaa? Lähetä kirjoituksesi meille. Palkitsemme parhaat.

Kehu tai kritisoi. Luemme kaikki palautteet päivittäin.

Mainos

Oma elämä

tyttö juoksee auringossa

5 merkkiä siitä, että olet kevään tarpeessa

Mutta onneksi aurinko, vihertävä nurmi ja paljas asfaltti odottavat jo kulman takana!

meksikolainen pitsa

Lihapullat suklaavanukkaalla ja 9 muuta omituista ruokatapaa

Outous kunniaan! Onko sinulla yhtä erikoisia tottumuksia kuin Demin lukijoilla?

Skamin William ja Noora

Osta itse kukkasi

Tavaran antaminen ei ole välttämättä paras keino osoittaa huomaavaisuutta. Romantiikka on paljon hienostuneempaa kuin ruusukimppu tai suklaalevy.

5 parasta vinkkiä talvipäivän viettoon

Mitä tekisit juuri nyt? Näillä ideoilla pidät hauskaa kavereiden tai perheen kanssa.

Pelastin koiran

Puhuin selän takana hyvää ja pelastin karanneen koiran – mitä hyvää teit viimeksi?

Demin lukijat kertovat, millaisilla pienillä jutuilla he ovat tehneet maailmasta paremman paikan.

Kaverit

Etsin Molempia
Julkaistu 21.04.2017 21:07
Ikäni 19

Kavereita? Tampere

Moi! Olen 19-vuotias tyttö Helsingistä ja olen juuri muuttanut tampereelle enkä oikein tunne täältä ketään, olisi kiva löytää paikallisia kavereita. Tutustun mielelläni uusiin ihmisiin sekä tulen kaikenlaisten ihmisten kanssa toimeen. Olen sosiaalinen,iloinen, naurava, eläinrakas, positiivinen ja suorapuheinen.Tykkään käydä viikonloppusin ulkona syömässä, leffassa, muutamilla ja bilettämässä ynm. Harrastan kuntosalia, thainyrkkeilyä ja välillä käyn ratsastamassa. Jos kiinnostuit laita viestiä ja kerron vähän myös itsestäsi :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 19.04.2017 15:55
Ikäni 19

Heiips!

Heii tääl ois 19-vuotias tyttö Varsinais-Suomesta. Olis tosi kiva löytää jotai kavereita täältä päin ku niitä ei hirveesti oo. :) Ite opiskelen tällä hetkellä ja vapaa-ajalla käyn salilla ja lenkkeilen sekä näitten lisäks Netflixin kattelu on kivaa. :D Ottakaa hei rohkeesti yhteyttä ja kertokaa jotai ittestänne. :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 19.04.2017 10:53
Ikäni 20

Sielunsiskoa Tampereelta? :-)

Hei toveri! Olen elämäniloinen neitokainen Tampereelta. Kaipaisin tosiystävää, joka jakaisi kanssani samoja intressejä ja aaltopituuden. Harrastan käsitöitä ja muuta näperrystä kuten lasinkeräyksestä dyykattujen purnukoiden maalausta ja tuunausta. Lisäksi vietän aikaa kirjojen ja kahden ihanan chihuahuani parissa. Lähellä sydäntäni ovat retroprintit, taide, luonto ja erityisesti eläimet; mainittakoon olevani kasvissyöjä. Voisi kai sanoa, että olen jonkin sorttinen hippi sydämeltäni. Olen selvästi kotihiiri, eli tykkään puuhastella rauhassa kotona ennemmin kuin hihhuloida joka viikonloppu pippaloissa. Harmoniaa, rauhaa ja rakkautta mahtuu yltäkyllin tähän pieneen, suureen elämään. Laittele savumerkkejä ja anna kuulua itsestäsi, jos tuntuu että meillä olisi jotain yhteistä. :-) ♥

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 18.04.2017 23:11
Ikäni 17

Ystäviä?

Heissan! Olen tänä keväänä lukiosta valmistuva naissukupuolen edustaja joka rakastaa matkustelua ja uusiin ihmisiin tutustumista - ulkomaille muutto on myös parin vuoden sisällä suunnitelmissa. Tällä hetkellä asustan Pohjanmaalla, syksyllä toivon mukaan Helsingissä, mutta sun sijainnillas ei ole väliä :D Omiin arkipäivän kiinnostuksenkohteisiin kuuluu mm. scifielokuvat ja -sarjat, musiikki ja urheilu. Etsiskelisin jotakuta syvällisiin ja ei-niin-syvällisiinkin keskusteluihin kykenevää rentoa tyyppiä ihan iästä ja sukupuolesta riippumatta! Jos yhtään heräs kiinnostus niin pistä ihmeessä vastausta tulemaan, ootan innolla. :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 18.04.2017 18:56
Ikäni 22

Etsin tosiystävää samanhenkisestä ihmisestä!! ^^

aluksi: vaikka rakastankin tutustu uusiin ihmisiin niin ystävyyssuhteiden syventäminen on itselleni vaikeampaa. D: mut se vaan ois niin upee ajatus että omistaisi sellasen ystävän joka ois aidosti kiinnostunu asioistas ja yhteydenpito ois säännöllistä. oisit paras ystäväni. soiteltas ja nähtäs irl aina kun mahdollista (välimatkan mukaan)! [tosiaankaan ei haittaa vaikka asuisit kaukanakin, koska ite ainakin tykkäisin matkustella.] oltas semmosia samanhenkisiä ja tultas hyvin juttuun keskenämme :3. voisin kertoa seuraavaksi itsestäni: oon aina alkuun aika arka uusien ihmisten kanssa irl (netissä ei sitä huomaa), kun pystyn olemaan oma itseni niin olen puheliasta sorttia, ehkä semmonen höpöttäjä :'D. tykkään nauraa paljon, olen positiivinen ihminen. pidän itseäni suvaitsevaisena ihmisenä, ja oletan tätä myös sinulta koska en välttämättä ole mikään "penaalin terävin kynä", enkä omista mitään hienon hienoja mielipiteitä mistään poliittisista asioista. oon itseasias tosi pihalla politiikasta xD. olen itse ehkä parempi kuuntelija kuin neuvoja, joka on hyvä tietää jo tässä vaiheessa. tulen toimeen ihmisten kanssa jotka ovat ehkä hieman lapsenmielisiä, tai itse en todellakaan aina tunne olevani jo 22v ja pidän itseäni myös jokseenkin lapsellisena joissakin asioissa ::D. mielenkiinnonkohteisiini kuuluu vahvasti tv-sarjat(<3) ja yleinen internetissä surffailu (youtube, tumblr, blogit jne) + haluisin oppii pelata PC:llä enemmän. omistan toki ystävyyssuhteita (+ poikaystävän), mutta osa niistä ihmissuhteista on hiipumassa tulevan paikkakunnan vaihdonkin takia ja osa eri syistä. enkä koe olevani niinkään samanhenkinen ystävieni kanssa, joten semmoinen ihminen olisi enemmän kuin tarpeessa! + kertoisitko jo heti tähän vastausviestiisi kaiken oleellisen inffon itestäs, koska todennäköisesti jos saan useamman viestin niin en kaikkiin tuu vastaamaan D: muthei pistä ihmees viestiä jos todellakin tuntuu että meillä synkkais niin tutustutaan! JUURI SINUN vastaustasi täällä odottaen.. :3.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 17.04.2017 14:21
Ikäni 28

Moips! :)

Olen Minna.Olen 28 vuotias lievästi kehitysvammainen nainen Lieksasta. Asun melkein lieksan kesskustassa. Harrastuksiini kuuluu:laulaminen,värityskirjan väritäminen,lenkkeily,shoppailu,kirjeenvaihto,lukeminen,ruuanlaitto,leipominen,askartelu,valokuvaus,matkailu,Tv ja elokuvat. Mun perheeseeni kuuluu:iskä,äitipuoli,kissa ja 2 isoveljeä. Tykkään laidasta laitaan musiikkista. Tykkään melkein kaikkista ruoasta. Ja mun lempi elokuva on smurffit,ayana jne animaatiot...:) Jos kiinnostuit,niin laita viestiä. :) Tv:Minna

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 16.04.2017 16:28
Ikäni 16
Oma Demi riiacamilla

Heips!

Täällä kirjottelee 16v tyttö kouvolasta. Etin vaan jonkun näköstä juttu seuraa iällä ei niinkään oo väliä. Oon aika suorasanainen luonteeltani en pelkää tuoda omaa mielipidettäjä julki. Oon myös aika energinen ja mun seurassa ei tuu tylsää. Harrastan lenkkeilyä ja käyn salilla. Mä rakastan laittaa ruokaa ja lukea. Musikkilla on myös iso osa mun elämää. Jos haluut tutustuu ni mun snäppi ja ig on riiacamilla. Tulkaa vaan rohkeesti juttelee en mä pure ;)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Tyttöä
Julkaistu 16.04.2017 11:03
Ikäni 21

Tuttavuuksia Pääkaupunkiseudulta!

Heeeey! Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee 21 vuotias jäbyli Helsingistä, kaipaisin uusia tuttavuuksia! :) Arkeni koostuu aika pitkälti töistä, välillä myös nään kavereita, tai sitten oon ahertamassa mun harraste auton kanssa. Ois mukavaa vaihtelua tutustua uusiin ihmisiin. Tuu laittamaaan viestiä niin katotaan mitä tapahtuu :3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 16.04.2017 00:10
Ikäni 13
Oma Demi DuckQueenie

Anyone?

Etin jotai uutta nettikamuu ( eli siis juteltais aluks snäpis tai instas mut sit voin antaa numeron nii voiaan jutella wapis;p ) mieluite 12-15v ja sukupuolel ei oo välii. Oon ite siis aika öm no niiku semmone "naurava" ja niiku semmone et mullon jotai omii sanou jne mut oon sit välil tosi avautuva ja deeppi eli jos et kestä syvällisii asioit nii tuskin kannattaa tulla :3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 12.04.2017 13:59
Ikäni 21

Treenikavereita whatsappiin

Oon 21v nainen Lahesta. Ois kivaa löytää urheilullisia kavereita, joiden kanssa vois puhuu treeneistä, tavoitteista ja lempiruuista. :D Käyn salilla, ryhmäliikuntatunneilla ja lenkkeilen. Vois jutella muutenkin elämästä, lempielokuvista, lemmikeistä, musiikista, kaikesta.. ihan mistä vaan. :) Mun kavereissa ei tällä hetkellä ole ketään, kuka kävis salilla ja koittais panostaa terveellisempiin elämäntapoihin, joten olisi mahtavaa jos sinä olisit kiinnostunut urheilusta ja se olisi tärkeä osa elämääsi. Iälläsi tai asuinpaikallasi ei ole väliä. :)

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 11.04.2017 19:51
Ikäni 13

huomenta

Hei! Olen siis 03 tyttö, joka etsii samanhenkistä seuraa. Iällä, sukupuolella tai millään muullakaan ei ole väliä. Itse katson animea & piirrän paljon. Oon aika ujo, enkä sen takia paljon kavereita omista, mutta lämpenen nopeasti ihmisille joiden kanssa tulen juttuun. Kirjeystävän oon aina halunnut, mutta multa löytyy kik joka on kettulapsi.

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Etsin Molempia
Julkaistu 10.04.2017 16:36
Ikäni 12
Oma Demi sannasofiaaa

heii

oon 12 vuotias tyttö ja haluisin jonku kaverin aivan sama oikeastaan mistä. mun instagram on sannasofia666 ja snäppi ssanna awz.:3

Frendi-ilmoitukseen vastaaminen vaatii sisäänkirjautumisen tai rekisteröitymisen.

Demilät

Stabilo

Kaupallinen yhteistyö: Stabilo Vapauta värisi STABILOn avulla! Tämä Demilä on kaikille luoville tyypeille. Vapauta...

30.01.2016 09:57
48

Yhdys sana demilä

Yhdys sana demilän jäsenet ovat kieli natseja, joille kielen oikea oppisuus on tärkeää. He eivät ole pahan tahtoisia,...

20.04.2017 14:35
72

Demin toimitus

MIKÄ DEMI? Demi-lehti on 100 % nuorten naisten asiaa. Demi inspiroi upeilla muoti- ja kauneusjutuillaan....

18.04.2017 10:37
156

Poika on niin ihana ♥

Mul on ihastus ja haluun jakaa teille tälläsii rakkaus juttui. Lähetä toki jäsenhakemus. Tätä demilää kirjoittaa kaksi...

05.04.2017 17:43
31

Patrik Tähtönen

Ihanalle Patrik Tähtöselle omistettu demilä, jonne jokainen fani on tervetullut!

28.03.2017 12:15
8

Pojat johon on ihastunut!

Kertoo pojista ja mun poika taustasta mut mä oon tyttö! mut mä kerron mun poikakavereista eli pojista jotka on mun...

28.01.2017 17:05
2

Kirkon_Teemu Fanclub

Kaikille niille jotka fanittavat Kirkon_Teemua

19.04.2017 13:55
1

Masennus

Tämä demilä on tarkoitettu niille joilla on diagnosoitu masennus tai on joskus ollut.

10.04.2017 00:24
136

Tyttörakkaus

Lesbo ja Bi- tyttöset! ----------- Sanotaan, että sateenkaaren päästä voi löytää kultaa. Mutta minäpä löysin...

23.03.2017 17:50
695

STS

Kaupallinen yhteistyö: STS Me STS:llä (Student Travel Schools) tarjoamme mahdollisuuden 10-19-vuotiaille nuorille...

22.10.2015 11:31
14

Español

Opiskeletko espanjaa? Liity mukaan! - Miks tossa lukee "espaol"? Se poisti ñ-kirjaimen... :D 30.3.2010: Meitä on jo...

15.01.2017 13:44
76

Älykkyys

Arvostteko tätä piirrettä ihmisissä? Tai kenties itse olet älykäs? Luokittelu Älykkyyttä on monenlaista, ja myös...

16.08.2016 04:59
51
Mainos
×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.