Mainos

Kilpailut

Äänestä kovin juttu

Mikä on maaliskuun Demi-lehden paras juttu? Mitä toivoisit seuraavaan numeroon? Kerro mielipiteesi. Kommenttia voidaan käyttää Demi-lehdessä nimimerkin kera. Lähetä vastauksesi ja osallistu kilpailuun!

 

Arvomme OnePlus-uutuuspuhelimen lisävarusteineen kaikkien niiden kesken, jotka ovat lähettäneet palautetta 28. maaliskuuta mennessä. 

OnePlus 3T 128  GB on älypuhelin, jossa on 16 megapikselin ­etu- ja takakamerat. Puhelimen akku latautuu puolessa tunnissa täyteen koko päivän tarpeiksi. Palkintopaketissa on myös kuulokkeet, bambupuinen suojakotelo ja tyylikäs reppu. Palkinnon arvo on 569,90 euroa. Voitosta ilmoitetaan suoraan voittajille.

 

Millä sivulla juttu on tai jos kyseessä on monisivuinen juttu, niin miltä sivulta juttu alkoi.
Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Osallistujan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja rekisteriselosteesta: www.a-lehdet.fi tai A-lehdet Oy, Risto Rytin tie 33, 00081 A-LEHDET

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.