Mainos

Kilpailut

Sinustako Demin tähtivloggaaja?

Demi etsii Suomen kirkkaimpia vlogitähtiä. Jos haaveilet vloggaamisesta tai sinulla on jo vlogi, osallistu Demin vlogihaasteeseen! 

Vlogihaasteen voittaja pääsee Demin kuvauksiin, ja hänestä tehdään juttu Demi-lehteen. Tähtivloggaajan video julkaistaan Demi.fissä ja muissa Demin kanavissa kuukauden ajan. Voittaja saa myös tuliterän Panasonic HC-W850 -videokameran, jonka arvo on 699 euroa. Voittajan valitsee raati, johon kuuluu Demin toimitus ja joukko huippuvloggaajia. 

Tee näin

1. Etsi uusimmasta Demin numerosta sinua kiinnostava tai puhutteleva juttu. Innostuitko esimerkiksi mehujään ohjeesta? Toteuta resepti ja kuvaa se! Vai inspiroiduitko muotigurujen paljastuksista? Jaa videossa oma tyylivinkkisi. Muista kertoa videon alussa osallistuvasi Demin vlogihaasteeseen.

2. Editoi video siten, että se on korkeintaan neljä minuuttia pitkä. Sinun ei tarvitse olla guru videoiden käsittelyssä. Sisältö on tärkein!

3. Jaa video kanavallasi YouTubessa ja lähetä linkki. Jaa linkki myös Instagramissa ja tagaa se #vlogihaaste @demilehti.

Kisa on avoin kaikenikäisille. Alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajan suostumus osallistumiseen. Älä paljasta videolla mitään yhteystietoja, vaan lähetä ne Demi.fissä osallistumislomakkeella. 

Jos videollasi esiintyy lisäksesi muita henkilöitä, pyydä heiltä lupa videon julkaisemiseen. Vloggaaja vastaa itse videon sisällöstä ja siitä, että hänellä on kaikkeen videossa esiintyvään materiaaliin tekijänoikeudet. Kilpailun osallistumisaika on 17. 6.–31.8.2015. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 

Kilpailun säännöt ja rekisteriseloste

Osallistujan nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää ja luovuttaa markkinointiin henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja rekisteriselosteesta: www.a-lehdet.fi tai A-lehdet Oy, Risto Rytin tie 33, 00081 A-LEHDET

×

Selaimesi kaipaa päivityksen

Hei, uusi demi.fi on suunniteltu toimimaan moderneilla web-selaimilla. Suosittelemme päivättämään selaimesi uudempaan versioon. Halutessasi voit jatkaa omalla vastuullasi.